Sporto salės remonto starte viešųjų pirkimų konkurso barjeras

Molėtų sporto centro salę Statybininkų gatvėje, Molėtuose uždarius remontui bei šiuo metu jau parengus techninį projektą,  patalpos bus remontuojamos kapitališkai. Atrodo, darbų startas jau ir galimas, bet vis dar trypčiojama vietoje. Paaiškėjo, jog kol kas neįveikiamu tapo viešųjų pirkimų konkurso barjeras. 
Molėtų savivaldybės administracijos statybos ir vietinio skyriaus vyr. specialistas Zigmontas Krivičius patvirtino, jog  techninis projektas kapitaliniam minimos ir labai molėtiškių laukiamos sporto salės remontui parengtas dar pernai ( jo vertė 1, 8 mln. litų).  Bus pakeisti langai, apšiltintos sienos, cokolis, stogas, numatyta nemažai pasikeitimų viduje, toje dalyje, kur buvo scena.  Numatyta įrengti tarpinę perdangą, todėl viena salė bus II aukšte o kita -  pirmajame. Rūsyje, kuriame buvo imtyninkams skirtos patalpos, bus įrengiami persirengimo kambariai, dušai ir t.t. Pasak Z. Krivičiaus,  sporto salės pagrindinė aikštelė išliks nepasikeitusi, žiūrovams skirti balkonai taipogi nebus liečiami...   
Molėtų kūno kultūros ir sporto centro direktorius Kęstutis Vaicekauskas informavo, kad iš tiesų yra planų,  atlikus remontą, šiame pastate įrengti ir sporto klubą su Ž. Savicko pagalba, juolab kad bus įrengtas atskiras įėjimas...  Tačiau apie realias permainas, kol  remonto darbai neprasidėjo, kalbėti per anksti. Sportuojančiai Molėtų rajono bendruomenei, ilgai laukus sporto klubo, dar teks palūkėti.   Kaip mums paaiškino rajono savivaldybės  administracijos viešųjų pirkimų skyriaus vedėja Deimantė Narušienė, nepalanki projekto "Sporto salės Statybininkų g. 9, Molėtai kapitalinis remontas" įgyvendinimui situacija susiklostė  dėl  statybos darbų pirkimo konkurso.
 -Šiam konkursui pasiūlymus pateikė 10 įmonių. Rajono savivaldybės administracijos viešųjų pirkimų komisija įvertino pasiūlymus pagal konkurso sąlygose nustatytus reikalavimus, sudarė pasiūlymų eilę ir laimėjusiu pripažino mažiausią kainą pasiūliusį pirkimo dalyvį, aiškino vedėja.
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 10 vasario 3 d. 

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą