Parodoje "Adventur 2015" pristatyti Molėtų turizmo ištekliai

Praėjusį savaitgalį Lietuvos parodų ir kongresų centre "Litexpo" Vilniuje įvyko tarptautinė turizmo ir aktyvaus laisvalaikio paroda "Adventur 2015". Joje buvo pristatyti ir Molėtų krašto turizmo ištekliai. Bendrame stende kartu su Molėtų turizmo ir verslo informacijos centro darbuotojomis A.Misiūniene bei E. Mušinskiene dirbo seminarų ir poilsio centro "Dubingiai" darbuotojai.
Molėtų krašto stendas sulaukė nemenko parodos lankytojų dėmesio.  Molėtiškiams turėta ir konkrečių klausimų, o kai kurie interesantai netgi jau tiksliai žinojo, kas juos domina. Šeimininkavusieji Molėtų stende pasidalino pastebėjimais, jog  šiemet lankytojus labiausiai domino edukacinės programos, rajone esantys dviračių, baidarių, pėsčiųjų maršrutai, klausinėta apie aktyvaus laisvalaikio galimybes. Žinoma, kad sulaukta ir jau tradicinių tokių parodų metu pasiteiravimų apie lankytinas vietas, apgyvendinimo bei maitinimo galimybes.
Iš karto po parodos atidarymo pas molėtiškius apsilankė  Turizmo departamento direktorė J. Kazlauskienė, pavaduotojas J.Raguckas, saviškius palaikė rajono mero pavaduotojas H.Ivickas, Kultūros ir švietimo skyriaus pavaduotojas kultūrai G.Matkevičius ir, žinoma, turizmo paslaugų teikėjai.
 
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 9 sausio 30 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą