Pareiškimą dėl vagystės parašė... po vienuolikos metų

NEPILNAMETIS SULAIKYTAS PAGAL PRANEŠIMĄ. Praėjusią savaitę skaudžių  nelaimių keliuose išvengta. Patrulių būrio pareigūnai išaiškino 15 kelių eismo taisyklių pažeidėjų, tarp kurių, išskyrus vieną pažeidėją, kuris vairavo automobilį neturėdamas teisės jį vairuoti,  grubių nusižengimų KET neužfiksuota.  Beje, šis pažeidėjas - nepilnametis ir buvo sulaikytas pagal pranešimą.   
DIRBS RALYJE. Molėtų PK pareigūnai iš Kelių policijos ir Prevencijos poskyrių darbuosis ralyje "Halls Winter Rally" bei eismo saugumą ir viešąją tvarką užtikrins greičio ruože Suginčių seniūnijoje. 
SAVAITGALYJE POLICIJA KVIESTA 43 KARTUS. Per savaitę buvo gauta net 80 pranešimų. Iš jų daugiau negu pusė gauti savaitgalyje.  Keliolika kartų pareigūnams buvo pranešta apie kelyje  Vilnius - Utena (ties posūkiu į Verbiškes)  šalikelėje stovintį automobilį. Automobilis nepažeidžia KET, tad pareigūnai  nieko negalėjo šioje situacijoje padaryti. 
PADĖJO TAKSI VAIRUOTOJUI.  Apie vidurnaktį į Verbiškes atvežęs keleivį taksi vairuotojas prašė policijos pagalbos, kadangi neblaivus keleivis nesutiko atsiskaityti už jam suteiktą paslaugą.  Problema išsisprendė atvykus pareigūnams. 
BESIMĖTANT SNIEGO GNIŪŽ-TĖMIS. Giedraičiuose vaikams besimėtant sniego gniūžtėmis buvo išmuštas vietos gyventojos verandos lango stiklas.  Sutarta,  kad moteris kreipsis į apylinkės inspektorių.  
PENKIŲ VAIKŲ MAMA. Į Luokesos seniūniją vykta dėl to, kad penkių vaikų mama grasino nusižudyti, išėjo  iš  namų ir išjungė telefoną. Policijai apie įvykį pranešė moters "širdies draugas". Pareigūnai konstatavo, kad pranešimas buvo melagingas.  
DĖL TURTŲ IR RIBOŽENKLIO. Kaime Mindūnų s. policininkai sprendė jau įsisenėjusį konfliktą tarp giminaičių,  kurie vaidijasi ir policiją kviečia nepasidalindami turtų. Taipogi pareiškimą policijai parašė Videniškių s. gyventoja,  po nakties neradusi žemės valdos riboženklio, kuris, kaip įtarta, pavogtas.  
UŽ CHULIGANIZMĄ. Komisariate atsidūrė chuliganiškai besielgęs  26 metų vyriškis, kurį neblaivų į namus parvežė draugas. Vyriškis pradėjo triukšmauti,  švaistytis grasinimais užmušti.  
PRIE PARDUOTUVIŲ. Prie parduotuvės Verbiškių kaime rastą gulintį vyriškį patrulių ekipažas pargabeno namo. O prie parduotuvės Videniškiuose iš vyriškio pažįstamas atėmė pirkinius. Incidentas išspręstas vietoje. 
PADĖJO "LESTO" INSPEKTO-RIUI. Ne tik spec. tarnyboms  prireikia policijos pagalbos. Praėjusią savaitę pareigūnai buvo pasitelkti į pagalbą, kurios prašė "Lesto" darbuotojai. Mat inspektoriui namuose Luokesos s. nustačius elektros vagystės faktą, surinkus vagystės įkalčius, kaltininkas atsisakė pasirašyti dokumentus. 
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 9 sausio 30 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą