Automobilių supirkimas. Kaip veikia paslauga?

Jeigu turite automobilį, kuris jums nebereikalingas, rūdija ir gadina aplinkos vaizdą, galite jį parduoti, kreipdamiesi į automobilių supirkimo įmonę, kurios darbuotojai atvyksta į sutartą vietą, sutvarko reikiamus dokumentus ir jį išsiveža. Automobilių supirkimo įmonių Lietuvoje yra labai daug, tačiau jas reikėtų rinktis atsakingai. Nenaudojamų automobilių supirkimas turi būti atliekamas tik tokių įmonių, kurios turi žinių ir galimybių automobilių dalis ir konstrukcinius elementus sutvarkyti pagal tam tikrus įstatymų numatytus reikalavimus, kad aplinkai nebūtų padaryta žala. 

Supirkimo įmonės superka lengvuosius automobilius, motociklus, sunkvežimius, vilkikus ir puspriekabes. Statistikos duomenimis, Lietuvoje kasmet išardoma apie 60 tūkstančių automobilių.

Kaip veikia automobilių supirkimo paslauga:

  • Automobilio vertinimas

Supirkimo įmonė įvertina jūsų automobilio būklę, atsižvelgdama į tokias aplinkybes kaip rida, amžius, markė, modelis ir priežiūros istorija. Remiantis šia informacija, yra pateikiamas pasiūlymas.

  • Pasiūlymas ir derybos

Įvertinus automobilį, įprastai būna pateikiamas pasiūlymas be jokių įsipareigojimų. Jei būsite patenkintas pasiūlyta kaina, galima tęsti sandorį. Jei ne, nebijokite derėtis toliau - automobilių pirkimo paslaugų įmonės visuomet siekia abiems pusėms tinkamo sandorio.

Nesudėtingas dokumentų tvarkymas

Suprantama, kad dokumentų tvarkymas gali būti kainuoti papildomų laiko kaštų ir sukelia nemalonų stresą. Dėl šios priežasties yra itin patogu kreiptis į automobilių pirkimo paslaugų įmones, kurios pasirūpina visais reikalingais dokumentais norint parduoti automobilį, užtikrinant sklandų ir efektyvų procesą.

Apmokėjimas ir automobilio išvežimas

Įvykdžius sandorį, t.y. pardavus automobilį, priklausomai nuo įmonės ir susitarimo, dažniausiai automobilio išvežimu rūpinasi pirkėjas. Automobilio pardavėjas, kreipdamasis į automobilių supirkimo įmonę gali tikėtis, jog automobilio išvežimu bus pasirūpinta.

Taigi, kreipiantis į automobilių supirkimo įmones, galite būti užtikrinti, jog sutaupysite laiko ir mėgausitės rezultatu be rūpesčių. Rūpinkimės savo turtu ir saugokime aplinką, kurioje gyvename. Pavasaris - puikus metas atidžiau pažvelgti į savo kiemą, apsitvarkyti ir pasirūpinti nereikalingais daiktais, kurie skleidžia kenksmingas medžiagas, teršia aplinką ir darko bendrą vaizdą. 



Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą