Marškinėliai - nepakeičiama aprangos dalis

Marškinėliai tikriausiai yra pats reikalingiausias, universaliausias ir patogiausias drabužis bet kokio amžiaus ir lyties žmonėms. Spalvų, dydžių ir modelių įvairovė labai didelė. Populiariausi - baltos ir juodos spalvos vienspalviai T formos marškinėliai. Juos paprasta derinti su kitais rūbais, po švarkais, prie džinsų ar sijonų. Tokie marškinėliai papildo klasikinį ofiso stilių, o prie laisvesnio stiliaus drabužių jie dėvimi beveik kasdien. Tik nuo mūsų pasirinkimo priklauso, kokius marškinėlius dėvėsime - vienspalvius ar spalvotus, klasikinius ar įdomesnio modelio. Priderinę reikiamus aksesuarus, galime atrodyti labai stilingai ir svarbiausia - patogiai. Prie marškinėlių tinka ir sportbačiai, ir aukštakulniai. Toks yra vadinamasis gatvės stilius - lyg būtume apsirengę kas papuola, tačiau iš tikrųjų visas įvaizdis suderintas ir neperkrautas, žavintis savo lengvumu. Tarkim, bet kokio amžiaus moterims tiktų toks derinys: džinsai, vienspalviai marškinėliai, lietpaltis, kedai, didelis plėvesuojantis šalis ir stilingas pirkinių krepšys. Bet kokio amžiaus vyrams tinka marškinėlių, džinsų ir švarko derinys. Marškinėliai dėvimi ir po džinsiniais švarkeliais ir odinėmis striukėmis (kurios, beje, niekada neišeina iš mados), po stilingais oversize dydžio megztiniais, po puspalčiais, švarkais, o kol saulė dar nelepina, ant marškinėlių vilkimės liemenes, kurios dabar labai madingos. T formos ir berankoviai marškinėliai puikiai pasitarnauja vėsesniais ar nenuspėjamais orais, rengiantis sluoksniavimo principu. Šiltu oru bet kokius marškinėlius paprasta derinti prie sijonų ar kelnių, tereikia pasirinkti, kokio įvaizdžio norisi - kasdienio ar truputį puošnesnio. Jeigu norisi atrodyti puošniau, prie jų puikiai tiks odinis pieštuko formos sijonas, ilgas platus ar klostuotas sijonas, satino ar šilko platėjantis midi sijonas, plačios ryškios spalvos kelnės ir stilingi aksesuarai. Kartais kasdienę aprangą nuo išeiginės gali skirti tik detalės - daugiau papuošalų (pavyzdžiui, boho stiliaus), išskirtinė rankinė ar bateliai. Svarbiausia išsirinkti labiausiai jums tinkantį marškinėlių modelį.

Reikia paminėti, kad marškinėlius geriausia rinktis pagamintus iš aukštos kokybės medvilnės, tada jie ilgiau nesusidėvi ir neblunka skalbiant. Taip pat atkreipkime dėmesį į medžiagos ir pasiuvimo kokybę, nes nuo to priklauso marškinėlių dėvėjimo laikas. Rinkoje labai daug prastos kokybės drabužių, kurie po kelių kartų dėvėjimo tiesiog keliauja į šiukšlyną. Tad pirkime tik gerai įvertinę drabužio kokybę ir apgalvoję, ar mums tikrai jo reikia, tuo labiau, kad dabar vis garsiau kalbama apie atsakingą  pirkimą, kai perkame galvodami apie tvarumą.

Atėjęs pavasaris  kiekvieną priverčia daugiau galvoti apie savo išvaizdą, tad būkime išradingi ir stilingi, paįvairinkime savo stilių įvairių marškinėlių pagalba.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą