Gėlių pristatymas. Kaip veikia paslauga?

Gėlės - pati populiariausia ir paprasčiausia dovana dėmesiui parodyti, suteikianti džiaugsmo kiekvienam žmogui. Jeigu neturite galimybių pats pasveikinti artimą žmogų arba norite padaryti jam staigmeną, galite pasinaudoti internetu ir pasirinkti gėlių pristatymo paslaugą iš norimos internetinės parduotuvės, smulkesnę informaciją suderindami duotu telefonu. Tokiu atveju jūsų pasirinktos gėlės už tam tikrą mokestį bus saugiai ir greitai pristatytos norimu adresu - į namus ar darbovietes, gydymo įstaigas, renginius ar laidotuves. Galima rasti net muzikinių pristatymų, gėlių pristatymas gali būti teikiamas ir užsienyje gyvenantiems žmonėms. Lietuvoje užsakymai internetu pristatomi tą pačią darbo dieną, jeigu užsakymas suformuotas ir apmokėtas iki pietų (iki 12 val.), o jeigu užsakyta vėliau - pristatoma kitą darbo dieną. Gėlių pristatymo paslauga dažniausiai teikiama nuo 10 iki 18 ar 19 valandos, šventinėmis dienomis pristatymo laikas ilgesnis. Dėl gėlių pristatymo kitu laiku derinama susisiekus su internetine parduotuve.

Gėlių pasirinkimas dabar yra labai didelis, galima rinktis iš pavienių gėlių ar net iš kelių tipų puokščių. 

Šiuo metu populiarios yra įvairios gėlių kompozicijos dėžutėse. Jų privalumas tas, kad žmogui, gavusiam tokią puokštę, nereikia rūpintis, kaip jas pamerkti, kadangi gėlių koteliai dėžutėje yra aprūpinti drėgme specialioje floristinėje kempinėje. Tokios puokštės pasižymi ilgu išsilaikymu.  Elegantiškos ir estetiškos gėlių dėžutės gali būti suformuotos ir įteiktos per kelias valandas nuo užsakymo iš jūsų pasirinktų gėlių.

Internetinėse parduotuvėse yra didelis pasirinkimas ir įvairiausių gėlių, ir gėlių puokščių (ne dėžutėse). Galima užsisakyti jau paruoštas, skoningai sukomponuotas ir į spalvotą popierių įsuktas puokštes arba tiesiog įvardinti norimą sumą ir pasitikėti floristu, kuris už tą sumą sukurs jums puokštę savo nuožiūra. Puokštės daromos iš įvairiausių rūšių gėlių, galima rinktis pagal savo biudžetą ir pagal tai, kokias gėles mėgsta žmogus, kuris jas gaus. Daugumoje internetinių parduotuvių katalogų yra galimybė prie puokštės pridėti dar saldainių dėžutę ar pliušinį meškiuką. 

Laidotuvių atveju taip pat galima užsakyti gėlių pristatymą, jeigu neturite galimybės į jas atvykti. Gedulinga kompozicija krepšelyje arba vainikas su juosta padės išreikšti jūsų liūdesį.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą