Seksuali apranga už miegamojo durų

Tiesą sakant, apatiniai drabužiai atlieka gana svarbų vaidmenį poros gyvenime. Tai, kokius apatinius drabužius pasirenkate vilkėti lovoje gali sustiprinti jūsų santykius arba juos atšąldyti. Vienas pagrindinių aspektų yra tai, kad, vyrai yra vizualai ir jie myli akimis. Tai reiškia, kad juos traukia tai, ką jie mato, todėl gražus, seksualus apatinis trikotažas tikrai atkreips jų dėmesį. Tinkamas miegamojo aprangos pasirinkimas suteiks jums daugiau pasitikėjimo savimi ir suteiks naujų spalvų jūsų intymiame gyvenime. Todėl, jei iki šiol neskyrėte dėmesio gundančiai aprangai, pats laikas tai padaryti. 

Jei manote, kad yra lengva išsirinkti miegamajam tinkamą seksualų apatinį trikotažą, tai pabandžius tą padaryti internetinėje ar fizinėje parduotuvėje, tikriausiai pasijusite visiškai pasiklydę. Tai nėra tik neriniuotos liemenėlės ir tinkančių kelnaičių pasirinkimas. Seksualaus apatinio trikotažo yra daugybės stilių, pavadinimų, panaudojimo galimybių. Todėl skirkite šiek tiek laiko pradžioje susipažinti, kas kam yra skirta ir koks drabužis jums gali labiausiai tikti ir pateisinti jūsų lūkesčius. 

Aptarsime kelis populiariausius apatinio trikotažo variantus.



Seksualaus apatinio trikotažo tipai

  • Korsetai paprastai būna vientisi ir dažniausiai pasiūti su specialiais lankeliais, kad būtų tvirti ir jaustųsi atrama. Taip pat, korsetai dažnai būna su raišteliais tam, kad būtų galima tvirtai surišti. Dažniausiai korsetai dengia sritį virš klubų iki pat krūtinės. Korsetas labai tvirtai aptempia liemenį ir taip pabrėžia klubų bei krūtinės formą. Korsetai žinomi nuo seniausių laikų, tačiau šiais laikais šis drabužis yra daug patogesnis. Korsetų yra įvairių modelių: juostelės gali būti šonuose, priekyje ar, kaip įprasta, nugaroje. Yra korsetų, kur juostelės pakeičiamos sagtelėmis. Juos paprastai daug lengviau užsegti ir nusegti. Korsetas suteikia rafinuotumo, brandumo. Dėvint šį drabužį miegamajame jausitės labai moteriška, jums ir jūsų mylimajam tikrai patiks, kaip korsetas išryškina visas kūno linijas.
  • Seksualus liemenėlės ir kelnaičių komplektas. Apatinio trikotažo komplektus galima pirkti atskirai arba jau pilnai sukomplektuotą. Yra daugybė liemenėlių rūšių, pavyzdžiui, balkonetės, push up liemenėlė, su minkštais kaušeliais, be petnešėlių ir kt. Taip pat, yra keletas apatinių kelnaičių tipų, pavyzdžiui, kelnaitės, tamprės, šortukai, klubus apnuoginantys šortukai ir kt. Iš tikro jums tereikia išsirinkti tinkamą formą, dydį, spalvą, derančius audinius ir turėsite tobulą sau komplektą. 
  • Naktiniai marškiniai paprastai gaminami iš plonesnių ir lengvų audinių, pavyzdžiui, šilko, nėrinių ir sintetinių medžiagų, todėl juos galima dėvėti ant kitų seksualių apatinių. Naktiniai būna įvairaus ilgio, būna atviri ir nelabai. Tai labai elegantiški, romantiški drabužiai, kurie leidžia jaustis labai seksualiai ir pasitikinčiai savimi.
  • Kūno kojinė yra pasiūta iš tampraus, perregimo tinklelio, kuris gali būti nuo itin smulkaus iki tinklo imitacijos. Vienos kūno kojinės dengia visą kūną, kitos gali atidengti klubus ar talijos šonus, apnuoginti krūtis. Kadangi naudojami audiniai yra lengvi ir permatomi, kūno kojinė yra vienas erotiškiausių apatinių drabužių. Svarbiausia, kad kūno kojinę galima lengvai dėvėti po kasdieniais drabužiais ar netgi kostiumais. 
  • Akių kaukė. Puikus aksesuaras tinkantis prie paminėtų miegamojo aprangos variantų ir puikiai tinkantis naudoti vienas pats, ypač pradedantiesiems. Didelis įvairiausių akių kaukių pasirinkimas čia: https://www.cupid.lt/akiu-kaukes.html.

Esminis dalykas, ką gali suteikti tinkamai parinktas seksualus apatinis trikotažas, yra didesnis pasitikėjimas savimi. Be to, tai garantuoja daug naujų potyrių už jūsų miegamojo durų ir jums ir jūsų mylimajam.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą