Paprasti ir pigūs būdai atšviežinti automobilio saloną

Automobilio salone praleidžiate daugiau laiko nei matydami automobilio išorę, todėl salone turėtumėte susikurti erdvę, kurioje būti malonu. Vieniems salono estetika nėra svarbi, kitiems pakanka švaros, tačiau kartais tikrai norisi atnaujinti bendrą salono vaizdą, todėl turime paruošę keletą pigių ir paprastų būdų, kurie gali kardinaliai pakeisti atmosferą automobilio viduje.

Kokybiški kilimėliai

Kada paskutinį kartą esate keitę automobilio kilimėlius? Daugelis vairuotojų retkarčiais išpurto kilimėlius nuo juose susikaupusių žemių, bet didelė dalis dulkių ir visi įsisenėję nešvarumai juose išlieka. Taigi, kruopštus kilimėlių plovimas ir skalavimas turėtų būti reguliarus darbas prižiūrint automobilį.

Tačiau, laikui bėgant kilimėliai pasitrina, nublunka, netgi prakiursta. Net ir kruopščiai išsiurbus ir išvalius automobilį jie gadins estetiką – pabandykite juos pakeisti.

Sėdynių užvalkalai

Nors daugelis sėdynių užvalkalų nemėgsta, tai yra puikus sprendimas senuose automobiliuose su pažeistomis ir nutrintomis sėdynėmis. Kartais viso salono keisti neapsimoka, o jums patinkančios spalvos užvalkalų komplektas kainuos vos keliolika eurų. Verta paminėti ir tai, kad ne visi šiuolaikiniai užvalkalai yra ryškiaspalviai ir su užrašais “sport” – pasirinkimas dabar yra gerokai solidesnis.

Salono kvapukai

Jeigu galvojate, kad salono atmosferą sudaro vien tik vaizdas – klystate. Kvapai dažnai asocijuojasi su įvairiais prisiminimais, skirtingi nuteikia ir t.t. Kad ir koks švarus ir prabangus būtų automobilio salonas, jis nieko nereikštų, jeigu viduje būtų tvanku, todėl apsilankykite čia ir pažiūrėkite, koks kvapukas tiktų jums.

Dekoratyvinė plėvelė

Daugelyje automobilių yra naudojamos atitinkamos spalvos ar tekstūros salono apdailos detalės. Jeigu jums nepatinka jus supanti aliuminio arba medžio apdaila, visus šiuos paviršius galite nesunkiai ir nebrangiai aptraukti dekoratyvine plėvele, kurios šiuo metu yra nebrangios, o jų pasirinkimas ypatingai platus.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą