Apie mūsų miestą: trumpai, aiškiai, ne saldžiai

Apie pokyčius mūsų miesto veide,  pastebėjimus, o kai kur ir nesuprantamus dalykus kalbėjomės su rajono vyriausiuoju architektu GEDIMINU PUTVINSKU.  
-Jau kuris laikas girdime apie kurortinės teritorijos statusą Molėtams, kaip realų dalyką. Dedamos rajono vadovų, savivaldybės administracijos pastangos, kad šis tikslas, kuris nuolat akcentuojamas ir per savivaldos rinkimus, būtų pasiektas. Jūsų nuomone, ko mums dar stinga?
- Visuomet sakau, kad tikslą galima pasiekti tik bendrai. Taip ir šiuo atveju - juk ne merui ar kažkam kitam iš savivaldybės individualiai reikia tokio pokyčio, nors tokiam statusui gauti keliami atitinkami ir aukšti reikalavimai, todėl kiekvienas iš mūsų prie to turime prisidėti, kad mieste, jo prieigose taptų švariau, gražiau, kad įgyvendinamos idėjos turėtų tąsą – jas išsaugant.  Norėtųsi, kad miesto gyventojai, kurie gyvena šioje teritorijoje, irgi norėtų keistis ne žodžiais, o darbais, kad atsirastų stimulas labiau tvarkytis. Vien tik savivaldybės pastangų ir noro nepakanka. Galbūt reikia daugiau viešinimo, aiškinimo apie kurortinės teritorijos privalumus...

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 47 birželio 21 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą