Kelininkų biudžetas nepajėgus pateisinti ilgai puoselėjamas viltis dėl kelių remonto

Valstybinius kelius prižiūrinčios VĮ "Utenos regiono keliai" Molėtų kelių tarnybos kelininkai netrukus pradės šiltajam metų sezonui būdingus darbus - kelių dangų remontą, saugumo priemonių įdiegimą, kelio ženklų atstatymą, pakelių šienavimą, šiukšlių rinkimą ir t.t.  Sezono darbus apibendrinęs Molėtų kelių tarnybos viršininkas Marius Paulauskas sakė, kad  šiųmetis biudžetas  nežymiai didesnis už pernykštį, o padidėjimą lėmė skirtos didesnės lėšos kelio ženklams atstatyti... 
-Jau keletą metų keliamas klausimas dėl prastos rajoninio kelio Gečiai-Kuktiškės-Tauragnai  būklės, viliantis, kad kelias bus asfaltuojamas.  
-Šio kelio būklė iš tiesų labai prasta, todėl dėl jo asfaltavimo jau prieš kelis metus  parengėme   projektą  bei jį pateikėme finansavimui gauti.  Kada bus jis skirtas,  priklauso ne  nuo mūsų tarnybos. Tikėjomės, kad tai bus greičiau, bet veltui,  tuo tarpu kelio danga visiškai susidėvėjo. Todėl labiausiai remonto reikalingas vietas šiemet žvyruosime.
-Ne kartą kalbėta ir apie intensyviu judėjimu vasarą pasižymintį  krašto kelią Molėtai - Pabradė, ar jis sulauks didesnių investicijų? 
-Dedame nemenkas  pastangas,  kad jame būtų pradėti remonto darbai, bet pasakyti konkrečiai, kada kelias bus  remontuojamas, negaliu. Kolegos vilniečiai jų prižiūrimoje minėto kelio atkarpoje atliko remontą, akivaizdu, kad ir mūsų tarnybos prižiūrimam ruožui jis reikalingas.  Šiemet  šiame kelyje nuo 2 km  iki  5 km   atliksime paviršiaus apdorojimo darbus.
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 34 balandžio 28 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą