Dranseikų kapela "davė garo"!

Praėjusį penktadienį Molėtų kultūros centro Dranseikų šeimos kapela, vadovaujama Kęstučio Kuzmicko, svečiavosi LRT laidoje ,,Duokim garo”. Ši kapela gyvuoja jau beveik dešimtmetį, dalyvauja rajono, respublikiniuose bei tarptautiniuose festivaliuose. Lyg kumštis vieningi Dranseikos nepamiršta bendro tikslo - lietuvių liaudies tradicijų puoselėjimo, kas jau tampa neįprasta šiuolaikinėje visuomenėje. Kaip mus informavo Barbora Dranseikaitė, apie dalyvavimą laidoje jie sužinojo iš kapelos vadovo Kęstučio Kuzmicko, kuriam buvo pranešta, jog jo vadovaujamai kapelai siūloma pasirodyti tiesiogiai transliuojamoje ,,Duokim garo”. 
Daugiausia pagyrimų pasirodymo metu sulaukė mažiausiasis kapelos narys Visvaldas. Nors jam tik dveji metai, bet jis,  nuo gimimo apgaubtas liaudies muzikos garsų, visada noriai groja su didesniais šeimos nariais ir repeticijose, ir koncertų metu.
-Man labiausiai patiko atmosfera studijoje filmavimų metu, - dalijosi įspūdžiais Barbora. -  Taip pat labai smagu pabendrauti su kitais kolektyvais bei senais pažįstamais. Malonu žiūrėti į savo brolius - Vytautą, Visvaldą ir Viltautą bei sesę Agotą, kuriems smagu groti ne mažiau, nei man. 
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 7 sausio 23 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą