Velykinės dovanos: ką šiemet dovanoja Velykų bobutė?

Nors pagrindinė dovanų dovanojimo šventė – Kalėdos, ne ką mažiau svarbios ir Velykos. Įprasta, kad šią dieną dovanų gauna vaikai, tačiau dalis šeimų turi tradiciją net ir Velykų proga apsikeisti simbolinėmis dovanėlėmis. Tad ką dovanoti antrai pusei ar vaikui per šias Velykas?

Dovanos vaikams

Verta pripažinti, kad pati geriausia dovana vaikui – saldumynai. Jų būtina pridėti į dovanų krepšelį, tačiau šalia jų gali puikuotis tokie pramogų čekiai kaip pabėgimo kambariai, pasijodinėjimas žirgais, pasivažinėjimas kartingais, apsilankymas pramogų parke, zoologijos sode ir pan. Svarbiausia, atsižvelgti į vaiko amžių ir pomėgius.

Tiesa, apsilankymas pabėgimo kambaryje su šeima gali tapti ir puikia dienos pramoga, kuri suartins visus šeimos narius bei leis kiekvienam atskleisti savo detektyvinius sugebėjimus.

Pasijodinėjimas žirgais ar apsilankymas zoologijos sode patiks kiekvienam vaikui mylinčiam gyvūnus. Na, o norint pamatyti įvairių gyvūnų, nebūtina keliauti į Kauno zoo sodą. Net ir Vilniuje yra Zoopark.lt parkas, kuriame ne tik pamatysite, bet ir galėsite artimiau susipažinti, paliesti mažuosius gyventojus.

Dovanos JAI

Daugeliui moterų geriausia dovana – grožis, SPA, masažai. Todėl Velykų proga tikrai sulauksite įvairių akcijų, kurių metu – grožio paslaugos pigiau. Tad taip vyrai ne tik sutaupys, bet ir palepins mylimas moteris. Na, o jos, be abejo, bus ypač patenkintos, nes bundančio pavasario proga, atsibusti po žiemos galės ir jos!

Taip pat, be įvairių SPA procedūrų, moterims patiks pasimatymas dviese: vakarienė, degustacija, kelionė ar kitos pramogos, skirtos poroms. Velykų savaitgalis – idealus metas kažkur nuvykti, jei neturite planų dvi dienas sėdėti prie gausiai nukrauto vaišių stalo. Vis dėlto, net jei ir taip, pramogas galite atidėti ir vėlesniam laikui, juk svarbiausia – malonus ir apgalvotas gestas.

Dovanos JAM

Dovanų ekspertai jau ne kartą atliko įvairias apklausas vyrų tarpe, kuriose aiškinosi, kokių dovanų labiausiai trokšta vyrai. Pirmose vietose puikuojasi įvairūs materialūs daiktai kaip, pavyzdžiui, elektronika (mobilieji telefonai, kompiuteriai, planšetės, žaidimų konsolės). Tačiau tai galbūt tinkamesnės dovanos gimtadienio ar Kalėdų proga, o Velykoms siūlome rinktis paprastesnes, pigesnes dovanas. Idealu – įspūdžių dovanos.

Taigi, vyrui galite dovanoti pasivažinėjimą super automobiliu, bagiu, keturračiu, net tanku. Taip pat šaudymą iš kovinio ginklo, šuolį parašiutu ar virve. Nepamirškime ir to, jog kaip moterys, taip ir vyrai, mėgsta pasilepinti SPA paslaugomis, todėl masažas irgi maloniai nustebins mylimąjį.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą