Nepabostanti aplinka: paslaptis, kaip dekoruoti namus, kad jie neatsibostų?

Tiems, kurie puošia namus, labiausiai vargina tai, kaip padaryti savo namus patogius ir praktiškus. Kuo mažiau visko kambaryje ir kuo paprastesnė forma, tuo labiau jis tinka besikeičiančiai madai. Tačiau ar verta gyventi namuose, kurie nuobodūs, neturi išskirtinumo ir tinkamų detalių? Juk gyvename vieną kartą, o namai yra ta vieta, kurioje ilsimės, praleidžiame daug laiko, dėl to svarbu, jog namai būtų gražūs ir patogūs.

Interjero dizaino ekspertai sutaria, kad  įrengti  namus svarbu ne tik paprastai buičiai, bet ir komfortui, norui likti namuose ir gyvenimo kokybei, nes svarbu, jog namuose būtų jauku, šilta, šviesu ir gera. Paprastai, pradedant įrengti namą ar norint papuošti namus, pritrūksta originalių idėjų. Tačiau net ir su jomis ne visi gali būti tikslingi-dešimtmečius manėme, kad modernūs ir stilingi interjero sprendimai (pvz., Sienų kilimai) dabar gali būti juokingi.

Kaip sukurti interjerą, kuris nebūtų paveiktas bėgančio laiko ar mados pokyčių ir netrukdytų šeimai po kelerių metų

Gera būti erdvėje, kurioje viskas derinasi ir gražiai žiūrisi tarpusavyje. Objektyvumas erdvėje taip pat turi turėti savo lygį. Spalvingoje, ramioje interjero puošyboje vienas ar du pagrindiniai elementai turi stipresnį įspūdį ir išskirtinumą nei interjero puošmena, įrengta įvairiomis ryškiomis spalvomis ir individualiomis savybėmis, dėl to, jei norite namų, kurie neatsibos per kelerius metus - rinkitės tokius sprendimus, kurie neužkimba už akių ir nevargina.

Akmens, metalo, medžio ir betono nusidėvėjimas skiriasi nuo gaminių, imituojančių šias medžiagas. Paprastai laikui bėgant šią natūralią medžiagą galima „atnaujinti“ poliravimu, šlifavimu ir perdažymu. Taip pat galima nieko nedaryti ir priimti bei vertinti sukauptą tų baldų istoriją. Tokie interjerai yra ne tik patvarūs, bet laikui bėgant jie sukaupė savo istoriją su aureole, kurios niekur negalima nusipirkti. Tokie baldai, apdaila neatsibosta, jos nesinori pakeisti. Žmonės dažnai galvoja, kad tai, kas sukuriama namuose yra tik fizinė aplinka, bet į šią aplinką įeina ir emocijos bei jausmai. Naudojant interjero erdvę, laimė priklauso nuo visų interjero dizaino sprendimų. Svarbu tinkamai išspręsti interjero inžineriją ir pasirinkti apdailos spalvų ir medžiagų derinį. Visa tai veikia kaip organizmas, tarnaujantis mūsų interesams ir atvirkščiai.

241262417_274879124186016_1182030774200260862_n.jpg

 

Medinės interjero detalės - niekada neišeinančios iš mados ir suteikiančios prabangą namams

Dauguma klasikinio stiliaus durų yra pagamintos iš medžio masyvo, kuris puikiai tinka su mediniais langais ir neišeina iš mados. Mediniai langai ir durys atrodo prabangiau, turi geresnę garso izoliaciją, o daugiau medienos apdirbimo galimybių leidžia sukurti išraiškingesnius dekoratyvinius elementus: originalius durų rėmus su užapvalintais kraštais, griovelius ar frezavimą, gražius ir išskirtinius langus. Durų vaizdas gali labai skirtis nuo pasirinktų kraštų, plonesnių, storesnių, profiliuotų, nuo minimalizmo iki itin didelių, sudėtingų formų ir konfigūracijų, taip pat yra ir su langais ir jų rėmais. Karnizai virš klasikinių durų puikiai dera, vizualiai padidina jų aukštį ir sukuria prabangų įspūdį. Paprastai klasikinės durys turi du ar tris įdėklus ir gali būti skirtingo išdėstymo. Stalių Gaminiai, AB rasite aukštos kokybės duris ir langus. Tokie mediniai langai ir durys yra lengvai derinami ir puikiai tinka prie namų interjero.


Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą