Ne renginys, o desertas

Istorinės kavos degustacija – taip trečiadienio popietę pavadintas renginys – delikatesas ausiai, gomuriui ir žinioms – subūrė draugėn rajono muziejininkus, savivaldybininkus, keramikus, dailininkus... Visų po truputį, nes ir gautame kvietime rašyta, jog sambūris ne viešas. Tai, matyt, gerąja prasme, nes nedidelės patalpos po pintais sodais, ko gero, nesutalpintų visų norinčių pasigardžiuoti profesionalo  - kavos eksperto, kavos baro įkūrėjo ir knygos „Tebūnie kava“ autoriaus – Emanuelio Ryklio gaminama kava, sužinoti, kaip ir kada ji atsirado, susipažinti su jai skirtais puodeliais ir juos gaminančia keramike bei kavos staltiesių kūrėja.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 63 rugpjūčio 27 d.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą