Alternatyvios medicinos gydytoja: medaus produktai padeda sveikti nuo COVID-19

Ar tikite, jog baisųjį COVID-19, dar kitaip vadinamą koronavirusu, galima išgydyti medumi, jo produktais? Alternatyvios medicinos gydytoja, dirbanti ir šeimos gydytoja, Aušra Kažemikaitienė sako, kad tai tikrai įmanoma taikant apiterapiją bei fitoterapiją. Apie viską skaitykite interviu su gydytoja.

  • Kodėl sakoma, kad koronavirusas pavojingiausias vyresnio amžiaus žmonėms ir tiems, kurie turi gretutinių ligų?
  • Visi virusai yra pavojingesni vyresnio amžiaus žmonėms. Tas pats yra ir su mums puikiai pažįstamu gripo virusu. Juk būtent vyresnio amžiaus žmonės nuo jo skiepijami nemokamai. Viena iš priežasčių, kodėl taip yra – vyresnio amžiaus žmonės turi silpnesnį imunitetą, imuninį atsaką į virusus, bakterijas, bei sutrikusį organizmo funkcionavimą. Trumpai tariant, daugelis organų jau funkcionuoja ne taip, kaip turėtų. Dėl šių priežasčių virusas lengviau plinta, įsišaknija organizme.

 

  • Vis labiau pabrėžiama imuniteto svarba, norint neužsikrėsti virusais. Bet tuo pačiu sakoma, kad vieno vaisto ar augalo nėra, kad pavartotum ir būtum atsparus virusams.
  • Kai pas mane ateina pacientai ir prašo parinkti ką nors, kad sustiprintų imunitetą, pasakau, kad kol kas nėra išrastas produktas, kuris vienas tai atliktų. Imunitetas –sudėtinga struktūra ir vienu preparatu jo nesureguliuosi. Jeigu mes kalbame apie būklę, kai virusas ką tik pateko į organizmą ir dar jame neišplito, tai žmogų pagydyti gana lengva. Priešinga situacija yra tuomet, kai virusas jau išplito, prasidėjo komplikacijos. Tokiu atveju vieno ar dviejų produktų nepakaks. Jeigu imunitetas jau seniai sutrikęs, vienu preparatu jo nepagerinsime. Reikia ieškoti priežasčių, kas jį išveda iš pusiausvyros ir jas šalinti.
  • Kaip patartumėte stiprinti imunitetą?
  • Siūlau kreiptis į specialistą, kuris sugeba tai padaryti. Savo pacientus pirmiausia testuoju ir parenku labai individualų gydymą. Jiems rekomenduoju preparatus, kurie gerina tam tikrų organų funkcijas: juk vienam reikia stiprinti kepenų funkciją, kitam – inkstų, trečiam – plaučių. Yra grupė preparatų, kurie turi antivirusinį poveikį. Mūsų imunitetas kartais turi polinkį „užsiciklinti“, t. y. infekcija seniai išnykusi, o organizmo reakcija vis dar vyksta, organizmas tarsi kovoja. Kaip ir minėjau, vieno ar dviejų preparatų, gerinančių imunitetą, nėra, tačiau suvaldyti į organizmą staiga patekusią virusinę infekciją – tikrai galima.
  • Jūs konsultuojate žmones, užsikrėtusius COVID-19. Kaip liga gydoma alternatyviojoje medicinoje ir kaip jūs siūlote ją gydyti?
  • Šis koronavirusas yra panašus į kitus virusus. Alternatyvioje medicinoje dažnai susiduriame su virusais, pavyzdžiui, Herpes, kuris, vieną kartą patekęs į organizmą, jame lieka visam gyvenimui, tik jį prisimename tada, kai atsiranda pūslelės. Dabar atėjo naujas virusas, tad mes savo patirtį, praktikas, kurias naudojome gydydami pacientus nuo kitų virusų, ėmėme taikyti ir koronaviruso atveju.
  • Ką konkrečiai naudojate?
  • Savo praktikoje esu turėjusi lengvų bei sunkių ligos atvejų. Pavyzdžiui, vienas šeimos narys buvo išvežtas į ligoninę, nes turėjo sunkių COVID-19 ligos simptomų, o kiti šeimos nariai prašė gydymo, kad nepatektų į ligoninę. Taip pat kreipėsi pacientai, kurie su koronaviruso simptomais parskrido iš užsienio. Su lengvais atvejais yra paprasčiau, šie pacientai teigiamą gydymo rezultatą pajuto po 2-3 dienų. Paprastai gydymui taikau preparatus, kurie turi flavanoidų (gaminamų iš mėlynių ir juodųjų serbentų uogų) bei medaus peptidų preparatus. Vartojant medaus preparatus, imunitetas greičiau pamato antigenus ir ima su jais kovoti. Taip užkertamas kelias virusui plisti, nes jam išplitus sergame sunkiau. Flavanoidai yra medžiagos, kurių molekulinė masė yra labai maža ir jos gali prasiskverbti į ląstelės vidų ir turi antivirusinį, antibakterinį poveikį. Jos yra mažesnės nei antibiotikai. Kodėl antibiotikai neveikia virusų? Nes jie yra per dideli, kad patektų į ląstelės vidų. Tuo tarpu flavanoidų efektas matomas jau po pirmos paros. Nuolat bendrauju su pacientais – jie man rašo ryte ir vakare, kaip jie jaučiasi, tada kalbamės, konsultuoju.

Turėjau vieną sudėtingą pacientę, kuri paskambino jau sirgdama trečią savaitę. Koronaviruso testas buvo teigiamas, nustatytas prieš kelias dienas. Ji kosėjo kas 3-5 minutes. Situacija buvo tikrai grėsminga sveikatai. Tikimybė, kad jau vystosi plaučių uždegimas, buvo didelė. Svarsčiau siųsti ją į ligoninę, tačiau nutarėme dar pabandyti gydytis namuose. Pasiūliau jai natūralių inhaliuojamų medaus preparatų bei geriamų flavanoidų. Po 7 dienų moteris pasveiko.

  • Analizuojant šių dienų Lietuvos statistiką matyti, kad Lietuvoje užsikrėtusių yra 2352, o pasveikusių – 1691. Kodėl tokie lėti sveikimo tempai?
  • Nuo šios ligos sveikstama išties sudėtingai ir lėtai. Mano praktikoje pacientai sveiko gana sėkmingai, tačiau kaip šeimos gydytoja stebiu vieną šeimą, kurios ligos istorija jau siekia 40 dienų. Vyras su žmona buvo Ispanijoje ir grįžo, kai jau reikėjo karantinuotis. Tuo laikotarpiu susirgo vyras (raumenų skausmas, dingo uoslė, skonis). Vyras pasveiko po trijų savaičių ir buvo išleistas iš gydymo įstaigos. Tuo pat metu žmona sirgo gana lengvai, gydėsi namuose, o sūnui tik dabar nustatytas teigiamas koronaviruso testas.
  • Kiek tikėtina, kad žmogus, persirgęs šiuo virusu, susirgs dar kartą?
  • Šiuo metu vis dar diskutuojama, ar žmogus šiuo virusu dar kartą užsikrečia, ar tai yra virusas, kuris yra linkęs egzistuoti organizme visą laiką, (pavyzdžiui, kaip herpes virusas) visą gyvenimą ir pasireiškia po streso, peršalimo.
  • Sakote, kad iš jūsų pacientų, sirgusių koronavirusu, pasveiko visi. Tad kodėl tradicinė medicina netaiko jūsų siūlomų gydymo būdų?
  • Mėginau juos siūlyti kai kuriems Santariškių profesoriams. Tiems pacientams, kurie serga lengva forma, t. y. kol jiems nėra taikomas cheminis gydymas, rekomendavau išbandyti fitoterapiją (gydymas preparatais, kurie išgaunami iš augalų), apiterapiją (gydymas preparatais, kurie išgaunami iš bičių gaminamų produktų) ir kitais natūraliais metodais. Deja, šiuo metu susitarti dėl bendradarbiavimo nepavyko. Kol kas šias priemones taikau tik savo pacientams.
  • Ar pats žmogus savarankiškai gali gydytis šiais preparatais, ar jūs juos parenkate individualiai?
  • Žmonės gali ir patys įsigyti preparatus, tačiau alternatyvios medicinos gydytojo konsultacija būtų efektyvesnė. Gydytojai turi didesnę praktiką ir patirtį: žino, kokios dozės tinkamos, kaip preparatus vartoti, kad gautumėte geresnį efektą. Tikėtina, jog su gydytojo priežiūra pasveiksite greičiau.

Jeigu manęs klausite, ar geriau nieko nevartoti, ar vartoti flavanoidus ir iš bičių produktų gaminamus preparatus, žinoma, kad geriau vartoti abu juos. Tai tikrai puikiai veikia.

  • Mes dar daug ko nežinome apie koronavirusą. Kiek tikėtina, kad šis virusas mutuos ir koks scenarijus bus tada?
  • Daugelis virusų linkę mutuoti, keistis. Todėl antivirusinių vaistų kūrimas yra sudėtingas. Šis koronavirusas gydomas keliomis vaistų kombinacijomis: vieniems tai pasiteisina, kitiems – ne. Paimkime mums gerai pažįstamą gripo virusą. Jis ypatingas tuo, kad mutuoja gana lėtai – jam reikia sezono, kad sumutuotų. Todėl kas sezoną kuriame po naują vakciną. Jeigu koronavirusas bus mutuojantis greitai, pavyzdžiui, kaip ŽIV virusas, sukurti vakciną bus sudėtinga.
  • Kiek tikėtina, kad rudenį turėsime antrą koronaviruso bangą?
  • Tikimybė yra, tačiau jeigu neatsipalaiduosime, kiekvienas laikysimės saugumo reikalavimų, tikiuosi, kad ta banga nebus didesnė nei buvo

 

camlyn.jpg

Medaus peptidai iš Sakartvelo kalnų - jau Lietuvoje.

Dar praėjusio amžiaus viduryje Sakartvelo (Gruzijos) gydytojas Benediktas Maglakelidze išrado sveikatai itin naudingą preparatą „Camelyn“  su medaus peptidais, galinčiais padėti žmogaus imuninei sistemai greičiau atpažinti ir sunaikinti virusus.

„Camelyn“ maisto papildai - visiškai natūralūs, netoksiški ir hipoalergiški, nes yra sukurti unikalios rūšies medaus pagrindu. „Camelyn“ preparatų sudėtyje taip pat yra aldehidų, amino rūgščių, furfurolo, skruzdžių rūgšties ir mikroelementų.

Lietuvoje „Camelyn – M2“ maisto papildą platina įmonė „Silicio Biotechnologijos“.

(užs.)

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą