Geriausi pigūs telefonai 2020 metais

Ieškantiems tiesiog paties geriausio telefono, jį rasti nėra sunku. Tiesiog reikia pasirinkti vieną iš populiariausių gamintojų flagmanų, tačiau yra vienas „bet“ – tokie telefonai gali kainuoti gerokai virš 1000 eurų. Tikrai ne kiekvienas gali ir nori sau leisti įsigyti tokį brangų telefoną. Vis dėl to, kasdieniam naudojimui toks prietaisas yra retai reikalingas. Galite įsigyti pakankamai galingą, kokybišką ir stilingą telefoną vos už 300-400 eurų. Štai keletas geriausių biudžetinių pasiūlymų.

Xiaomi Mi 9T – geriausias kainos ir kokybės santykis

Nors įvairiuose interneto kampeliuose galite rasti straipsnių, kuriuose teigiama, jog geriausi pigūs telefonai yra silpni Samsung bei Huawei modeliai – tai lengvai nuginčijama parodant Xiaomi Mi 9T. Tai dar vienas stipriai populiarėjančio gamintojo iš Kinijos produktas. Šis modelis yra aprūpintas flagmano lygio dizainu, vienais galingiausių parametrų, kaip 8 branduolių Snapdragon 730 procesoriumi, 6 GB RAM atmintimi, įspūdinga triguba kamera ir didele 4000 mAh baterija. Tikrai sunku rasti kitą tokį galingą telefoną už vos 300 eurų.

Samsung Galaxy S10E – puikus, bet ne pigiausias

Tai telefonas, kuris jaučiasi ir atrodo, lyg flagmanas, tačiau kainuoja perpus pigiau. S10E išsiskiria prabangiu dizainu ir nuostabiu ekranu, todėl šiuo modeliu naudotis visada bus labai malonu. Telefone veikia galinga techninė ir naujausia programinė įranga, o galinė dviguba kamera leidžia daryti nuotraukas net 123 laipsnių matymo lauku, kas atrodo iš tiesų įspūdingai. Nors baterijos talpa yra tik 3100 mAh – to pilnai pakanka.

Apple iPhone XR – puiki Apple flagmanų alternatyva

Apple praeityje yra padarę keletą klaidų gaminant biudžetinius modelius, tačiau XR yra „aukso viduriukas“. Telefone integruotas ne pats naujausias, bet galingas A12 Bionic procesorius, tačiau į specifikacijas gilintis neverta, kadangi šis gamintojas pasižymi aukštos klasės operacine sistema, kuri ekonomiška ir ją lengva perprasti. Galingas, stilingas, puikią kamerą turintis ir ilgą veikimo laiką be įkrovimo žadantis iPhone už 700 eurų – toks yra Apple iPhone XR.

tel

 

Foto: Senukai.lt

Pigūs telefonai internetu

Sutaupyti galite ne tik pirkdami pigų telefoną, bet ir darydami tai tinkamoje vietoje. Nesivarginkite važinėdami po parduotuves ir gaišdami savo laiką bendraujant su parduotuvių konsultantais. Tiesiog užeikite į www.senukai.lt ir visi šie pigūs telefonai bei kitos elektros prekės bus prieinamos vienoje vietoje!


 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą