Po pasitarimo su sporto bendruomene bus laukiama konkrečių pasiūlymų

Praėjusią savaitę į bendrą pasitarimą rajono savivaldybės salėje rinkosi sporto klubų atstovai. Neformalaus pabendravimo būta ilgo, kadangi jame aktyviai dalyvavę rajono vadovai norėjo išgirsti sporto bendruomenės nuomonę ne tik dėl prioritetinių sporto šakų bei jų finansavimo, bet ir dėl vaikų ir jaunimo ugdymo sporto srityje, apie turimų sporto bazių panaudojimą, baseino statybų projektą.

 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ Nr. 94 gruodžio 10d.

Komentarai 

 
Gravatar
Nesuprantantis 2019-12-13 05:44, IP: 78.56.23.149
Kūno kultūros pamokos, būreliai mokyklose, sporto mokyklos treniruotės,Kuriam dar dalykui mokyklose skiriama tiek daug dėmesio ir investicijų. Bet gi Ežerūno ir kitoms sporto centro komandoms samdomi žaidėjai Ar ne per brangiai biudžetui kainuoja sporto infrastruktūros išlaikymas , kai trūksta pinigų vandentiekiui, transportui ir kitoms paslaugas žmonėms teikiančioms tarnyboms.
 
 
Gravatar
Nuo Ežero Kranto 2019-12-18 15:57, IP: 188.69.198.117
Dar liko nesugriauta sporto mokykla. Vaikų mažėja, sporto klubai kiekvienas tampo paklodę į save, samdomi žaidėjai, o pinigų visiems trūksta. Manau, kad reikėtų stiprinti sporto mokyklą, nes baigia pabėgti paskutiniai treneriai, o ne mėtyti pinigus visiems po truputį. O kaip po to įvertinti paskirtų pinigų grąžą ir amžinai autsaideriuose esantį "Ežerūną" Neturi Molėtai aukšto lygio komandai pinigų. NETURI. Ir nereikia. Yra nedidelio miestelio poreikiuose ir kitų sporto šakų. Geriau tegu užaugina vieną gerą sportininką, negu išlaiko armiją vidutinybių.Vaikų sportas iš 15 eurų neišsilaikys, o vaikams bus padaryta didžiulė žala, jei visi išsilakstys po klubus, kur atsakomybės-nulis.
 

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą