Rajono seniūnijose

Rajono seniūnijose - pats pasiruošimo tradicinei Rudens gėrybių ir amatų mugei įkarštis, atliekami ir einamieji, kasdieniai tvarkymosi, švarinimosi darbai. 
Alantos seniūnas A. Užubalis informavo, kad praėjusį ketvirtadienį grupelė molėtiškių dalyvavo LR Seime vykusiame sambūryje dėl būsimų šalies mažųjų  kultūros sostinių koncepcijos ir veiklų gairių. Seniūnas pasidžiaugė, kad rajono savivaldybės dėka atnaujinti du mediniai tiltai, kurių būklė iki tol buvusi prasta. Dabar jie pakeisti maumedžiu, todėl yra vilties, kad atlaikys daugiau nei dešimtmetį.  
Inturkės seniūnė A. Navickienė, praėjusią savaitę laikinai tapusi ir Mindūnų bei Čiulėnų seniūnijų šeimininke, sakė, kad praėjusį ketvirtadienį startavo kelių greideriavimas Inturkės seniūnijoje, kurio labai laukė vietiniai gyventojai, o to padaryti anksčiau neleido vasaros sausra. Kartu su viešuosius darbus bei visuomenei naudingą veiklą atliekančiais žmonėmis tvarkomos ir valomos pakelės, kertami krūmai, pjaunama žolė, daug dėmesio skirta senosioms kapinėms - dirbta Keršėniškių, Kačergų, Garšvėnų, Papiškių kapinaitėse, o seniūnijoje tokių yra per dešimt.
 

Daugiau skaitykite „Vilnies“ nr. 73 rugsėjo 15 d.

 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą