Dantų implantacija: viskas, ką reikia žinoti apie būsimus dantis

Netekus nuosavų dantų gyvenimas tikrai nesibaigia. Inovatyvios technologijos suteikia galimybę atkurti ne tik funkcionalius, tačiau ir estetiškai patrauklius dantis. Ilgą laiką karaliavę dantų protezai šiuo metu keičiami implantais. O pastarieji džiugina ne tik kur kas estetiškesne išvaizda, tačiau taip pat ir ilgiau tarnaujančia kokybe.

Dantų implantacija yra gana greita paslauga (https://www.aik.lt/odontologija/dantu-implantacija). Ne tokia brangi, kaip daugelis galvoja, svarbiausia, ilgaamžė. Kartą susidėjus dantis beliks jais pasirūpinti kaip tikrais ir jie tarnaus Jums visą gyvenimą.

Natūraliau arba ne taip natūraliai atrodantys dantys

Dantų implantai prieš protezus pirmiausia laimi dėl to, kad jie atrodo natūraliau. Daugeliui patinka, kad niekas nežino, jog jų burnos ertmėje yra dirbtiniai dantys. Apskritai galima pasinaudoti paslaugomis turėti natūralesnius dantis, kurie atrodo kaip tikri, ir tokius, kurie vizualiai labiau primena protezus. Taip, funkcijas jie taip pat atlieka, tačiau kaip jau minėjome – daugeliui žmonių estetika tampa prioritetu. Ypač jauniems žmonėms, kurie netenka nuosavų dantų dėl traumų.

Domintis dantų opcijomis siūlome nepamiršti, kad dažniausiai natūralumą lemia naudojamos medžiagos. Taip, inovatyvesnės, kurios labiau džiugina kokybe – geriau patenkina poreikius. Dėl to mokėti daugiau vardan tokių dantų, kurie jus skatins kasdien šypsotis plačiai – tikrai verta.

Nereikia sudėtingos priežiūros

Netikėkite mitu, kad dantų implantai yra reiklūs ir jiems reikia ypatingų valymo priemonių, pastos bei kur kas intensyvesnės priežiūros. Dantų implantams reikia skirti tiek pat dėmesio kaip ir tikriems dantims. Valyti ne tik juos, tačiau ir visą burnos ertmę. Geriausia – du kartus per dieną ryte ir vakare. Taip pat  gerti kuo daugiau vandens, kuris dienos metu gali pašalinti apnašas nuo dantų, liežuvio bei žandų. Apskritai apie priežiūrą geriausia yra kalbėti su specialistu, kuris atliks implantavimą. Jis ne tik suteiks svarbiausią informaciją, tačiau taip pat ir patars dėl priemonių įsigijimo.

Geros klinikos pasirinkimas

Implantavimas prasideda nuo tinkamos klinikos pasirinkimo. Šiuo metu opcijų tikrai daug, tad net ir patys išrankiausi dažniausiai be vargo randa jiems tinkamą variantą. Žemiau pateiksime aspektus, kuriuos reikia įvertinti renkantis.

1.     Klinika turi teikti paslaugas legaliai.

2.     Privalomos garantijos.

3.     Remkitės kitų žmonių atsiliepimais.

4.     Žiūrėkite – kokiomis technologijomis dirbama.

5.     Ar teikiamos nemokamos konsultacijos.

Daugiau dėmesio pažangioms technologijoms

Šiuo metu rinkoje yra siūlomi labai įvairūs dantų implantai, tad reikia domėtis inovacijomis, kurios dažniausiai pranoksta net ir pačių didžiausių skeptikų lūkesčius. Visada galima rinktis senesnius metodus, kurie yra patikrinti laiko arba daugiau dėmesio skirti inovatyviems, kurie dažniausiai pranoksta lūkesčius. Žinoma, pastarasis variantas yra geresnis visomis prasmėmis. Juk ne veltui implantai bei jų dėjimo technologijos yra tobulinamos. Viskas – vardan didesnės kokybės, kurios nusipelnė kiekvienas.

Kuo daugiau domėkitės ir klauskite

Jeigu kyla labai daug klausimų – nereikia jų ieškoti internete. Daugelyje klinikų yra teikiamos nemokamos konsultacijos. Jų metu ne tik bus atlikta Jūsų burnos ertmė apžiūra, atsakoma į klausimus, tačiau taip pat ir sudaromas gydymo planas, kuris padės geriau įvertinti įkainius, terminus bei kitas smulkmenas.

Odontologijos galimybės yra labai plačios. Svarbiausia nuspręsti – ar jums jos tinka, ar norite jomis pasinaudoti. Esame tikri, kad atsakingai ieškant klinikos ir susirinkus svarbiausius faktus apie dirbtinius dantis – jie jums gali pagerinti gyvenimo kokybę.

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą