Meilė batams: kodėl moterys mėgsta batus ir ką batai atskleidžia apie jų charakterį?

Kuri moteris to nežino? Kiekviena moteris svajoja apie pilną batų garderobą kaip iš Holivudo filmo. Pėdų rojus tęsiasi nuo grindų iki lubų. Kiekvienoje situacijoje avime tinkamus batus. Tačiau kodėl tik vienas pasirinkimas? Moterys mėgsta įvairovę. Todėl ji negali atsigėrėti sportbačiais, kedais ,basutėmis, sportiniais bateliais ir kulkšniniais bateliais.

kedai.jpg

Kedai Iš Batukaitau.lt

Avalynė keičia jūsų gyvenimą. Paklauskite Pelenės...

Jie yra ištikimiausi mūsų palydovai, visada šalia mūsų ir niekada mūsų nenuvilia. Nesvarbu, ar tai būtų balerinos, skirtos išeiti į miestą, sportbačiai sportui, šlepetės namams, ar net šlepetės sodo darbams ar blogam orui. Moteriai jų niekada nebus gana!

Be praktinio aspekto, kad be batų mums skaudėtų kojas, juos dėvime pirmiausia norėdami išreikšti save. Nes batai atspindi mūsų asmenybę, charakterį, požiūrį į gyvenimą, dienos nuotaiką ir net profesiją. Batai tiesiog daug ką pasako!

Nors sportbačiai yra labai patogūs, vakarui diskotekoje mieliau avime aukštakulnius, nes su jais judame kitaip. Kalbame apie seksualius judesius...

Be to, vargu ar pasivaikščiojimo po parką metu už kampo eitume su basutėmis, o mieliau rinktumėmės patogius žemakulnius batelius.

Laimės nenusipirksi. Tačiau galite nusipirkti batus (ir tai beveik tas pats).

Ką batai atskleidžia apie jūsų charakterį

Batai yra mūsų sielos veidrodis. Kanzaso universiteto atliktas tyrimas rodo, kad 90 proc. nepažįstamo žmogaus charakterio galime nustatyti iš jo avalynės. Taigi logiška, kad brangių batų savininkas taip pat uždirba daug pinigų. Tačiau tai nėra taip paprasta.

Sakoma, kad žmonės, kuriems būdingas nerimas, dažniau dėvi naujus ir labai gerai prižiūrimus batus. Šie žmonės labai jaudinasi dėl kitų nuomonės. Ką spalvingi ir puošnūs batai pasako apie jų nešiotoją? Jie linkę būti ekstravertiški ir labai atviri išoriniam pasauliui.

Žmonės, kuriems nerūpi, ką apie juos galvoja kiti, mėgsta avėti nuobodžius ir nepatrauklius batus. Tvirti žmonės mėgsta avėti pusbačius. Sakoma, kad ramūs žmonės renkasi nepatogius batus.

Taigi batų pasirinkimas yra nedidelė įžvalga apie mūsų "aš". Tačiau, kaip dažnai būna, skoniu galima manipuliuoti. Ar mes to norime? Turėtume tiesiog dėvėti tai, kas mums patinka ir kaip jaučiamės. Nesvarbu, ar tai būtų aukštakulnis, ar platforma, nėriniuoti bateliai ar balerinos, klasikiniai juodi ar spalvoti, su spygliais ar gėlėmis? Skoniai tiesiog skiriasi. Kaip ir mes visi. Tai aš.

Širdis batams

Tačiau kokybė ne visada turėtų būti pamirštama. Juk turime tik porą kojų, kurių negalima užsisakyti artimiausioje parduotuvėje. Akivaizdu, kad aukštos kokybės batai kainuoja, tačiau iš tos poros naudositės ilgiau.

Aprangą galima nusipirkti pigiai, jei batai yra aukštos kokybės. Taigi verta investuoti! Galime ramia sąžine išleisti daugiau pinigų, jei kokybė yra tinkama, o ne dėl to, kad šis batų prekės ženklas šiuo metu madingas. Jei jūsų mėgstami batai jau senka: tiesiog nuneškite juos taisyti ir retkarčiais pasirūpinkite jais su meile. Daugiau apie tai čia...

Taigi, ką iš tikrųjų norėjome pasakyti, mielos moterys: Visada yra gera priežastis pirkti batus, nes moteris niekada neturi per daug batų, tik per mažai spintoje!

 

(UŽS.)

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą