Micelinio vandens nauda jūsų odai

Micelinis vanduo – viena iš odos priežiūros priemonių, savo sudėtyje turinti labai mažų elementų, vadinamų micelėmis. Tai nedidelės molekulių sankaupos, kurios turi neįtikėtiną poveikį odai. Micelės, susijungdamos kartu su aliejumi,  efektyviai pašalina visus nešvarumus, nuvalo makiažą ir tuo pačiu sudrėkina odą.

Micelinis vanduo suteikia galimybę švelniai nusivalyti makiažą, nes nebelieka poreikio naudoti stiprių ploviklių ar veido šveitiklių. Šis vanduo puikiai tinka jautrios odos savininkams. Jį itin patogu naudoti ir kelionėse, kai nėra prieigos prie vandens, bet makiažą nusivalyti reikia. Svarbiausia įsigyti kokybišką micelinį vandenį, nes rinkoje jų dabar yra labai daug.

Perkant Uriage internetu, galite rasti ne tik kokybišką micelinį vandenį, bet ir kitus šios linijos produktus. Tai visiems puikiai žinomas prekinis ženklas, kuris siūlo tik kokybiškas ir dermatologų patikrintas odos priežiūros priemones. Uriage internetu įsigyti labai paprasta.

Kaip veikia micelinis vanduo?

Micelinio vandens sudėtyje yra išgrynintas vanduo, drėgmę sulaikančios medžiagos, tokios, kaip glicerinas ir švelnios, paviršinės, aktyviosios medžiagos. Drėgmę išlaikančios medžiagos  pritraukia ir tarsi suriša drėgmę jūsų odoje, o aktyviosios – pašalina visus nešvarumus.

Micelinio vandens privalumai:  

  • Švelniai nuvalo visus nešvarumus, makiažo likučius ir riebalų perteklių. Labai svarbu kiekvieną vakarą kruopščiai nusivalyti veidą, priešingu atveju – nešvarumai užkimš veido poras. Žinoma, galite visai tai nuvalyti su specialiais veido prausikliais, bet micelinis vanduo gali padėti pilnai iki galo pašalinti visus likusius nešvarumus. Jam nereikia vandens – pakaks tik vatos diskelio. Žinoma, papildomai galite ir nusiplauti veidą vandeniu, bet tai nėra būtina.
  • Drėkina odą. Jūsų oda taps graži ir sveika, nes miceliniame vandenyje yra glicerino – drėgmę išlaikančios medžiagos. Ši medžiaga taip pat žinoma dėl savo teigiamo poveikio odos barjero atstatymui ir dėl raminančio poveikio sudirgusiai odai.
  • Tinka jautriai odai. Micelinis vanduo tinka visų tipų odai. Jautrios odos savininkai turėtų ieškoti micelinio vandens, kurio sudėtyje nėra alkoholio, kvapiklių ir eterinių aliejų. Būtent dėl savo universalumo, ši priemonė ir tapo tokia populiari. 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą