Ar vyriška kosmetika skiriasi nuo moteriškos?

Ne tik moterys, tačiau taip pat ir vyrai rūpinasi savo higiena ir tuo pačiu džiaugiasi, kad neinvestuojant didelių pinigų galima labai puikiai atrodyti. Tiesa, kai kuriems vyriška kosmetika atrodo kaip reklama, kadangi neturėtų aminiai būti klasifikuojami į tokius, kurie skirti vyrams, ir tokius, kurie skirti moterims. Visgi – yra, tad tokiu atveju kyla klausimas – ar tikrai lytis gali nulemti kosmetikos pasirinkimą.

Kosmetika vyrams pasižymi keliomis savybėmis, kurios skiria ją nuo moteriškos. Kokios tai savybės? Aptarsime apačioje.

Įpakavimas - svarbus daugeliui vyrų

Kosmetika vyrams yra labai įvairi ir vienas pasirinkimo aspektų, kuris garantuoja, kad pavyks rasti tai, ko reikia – įpakavimas. Atrodo, kad nereikia spręsti apie knygą iš jos viršelio? Sutinkame su tuo, tačiau kai kurie vyrai iki šiol vis dar gana nedrąsiai naudoja kosmetikos gaminius. Tokiu atveju verta rintis įpakavimus, kurie atrodo neutralesni, netraukia dėmesio, galiausiai, puikiai atrodo.

Dažniausiai kosmetika vyrams būna pateikiama gana tamsiuose įpakavimuose, kurie labai netraukia akies, dažniausiai neutralūs. Tai bene ryškiausias skirtumas nuo gaminių, kurie yra skirti moterims. Jie dažniausiai būna pateikiami labai ryškiuose, net blizgančiuose įpakavimuose, kurie atrodo skoningai, galiausiai, kurie traukia akis, norisi juos nusipirkti. Tuo tarpu vyrams poreikis įsigyti labai drąsaus dizaino kosmetikos gaminius – ne toks malonus.

Sudėtis – panaši

Kai kurie teigia, kad vyriška kosmetika taip pat pasižymi ir visiškai kitokia sudėtimi nei tam, kuri yra skirta moterims. Tai yra visiškas mitas. Žinoma, rinkoje tikrai rasite labai daug gaminių, kurie kinta savo sudėtimi, tačiau nepamirškite, kad dažniausiai tai neturi nieko bendro.

Nebent tais atvejais, kai perkami kvepalai su feromonais. Paprasčiausiai vieni skirti vyrams, o kiti moterims. Visgi, kai aromato kismas yra mažas – dažniausiai sudėtis nekinta nuo lyties. Tačiau tikrai kinta nuo odos bei plaukų būklės, tad būtinai skaitykite ją kuo detaliau arba žiūrėkite – kokias naudas galima gauti su vienu arba kitu gaminiu.

Gamintojai, kurie siūlo produkciją pagal lytį

Šiuo metu rinkoje taip pat galima rasti tokių prekinių vardų gamintojų, kurie siūlo produkciją pagal lytį. Tai reiškia, kad vienu atveju siūlomi prekiniai vardai atitinka tik vyrų poreikius, o kitu atveju – tik moterų. Žinoma, tai ne visada turi būti prioritetas renkantis, kadangi galima rasti ir labai daug tokių gamintojų, kurie garantuoja, kad jų siūlomi gaminiai abejoms lytims bus patys geriausia ir tuo pačiu patenkins poreikius. Taigi, gamintojai yra dar vienas skiriamasis rodiklis, tačiau tikrai ne vienintelis ir toli gražu ne pats svarbiausias.

Vertinkite savo poreikius

Rinktis kosmetiką pagal lytį dažniausiai neatrodo labai tikslu. Paprasčiausiai šiuo metu rinkoje labai aktyviai siūlomi drėkinantys kremai moterims, kadangi būtent jos dažniausiai ieško tokių priemonių, kurios padeda išlaikyti odą kuo ilgiau elastingą. Tačiau taip pat reikia nepamiršti, kad dažnai moteriška etiketė vyrus atbaido. O taip būti neturėtų, kadangi gera priemonė, kuri geriausiai atitinka Jūsų kūno poreikius – visada turėtų būti pats svarbiausias prioritetas.

Pirkite internetu

Galiausiai, visada siūlome susipažinti su internetine prekyba, kuri suteikia galimybę kiekvienam gauti tai, kas jam labiausiai tinka. Svarbiausia, įsigyti pigiau, kadangi internete pamatyti akcijas ir nuolaidas yra paprasta, o sumokėjus mažiau – kokybė išliks tokia pat puiki. Negaiškite savo laiko paieškoms ir pasirūpinkite, kad Jūsų kosmetinėje visada būtų patys svarbiausi daiktai.


 

Komentarai 

Komentarų nėra

Rašyti komentarą



Apsaugos kodas
Įveskite atsakymą