Tiesą sakant, apatiniai drabužiai atlieka gana svarbų vaidmenį poros gyvenime. Tai, kokius apatinius drabužius pasirenkate vilkėti lovoje gali sustiprinti jūsų santykius arba juos atšąldyti. Vienas pagrindinių aspektų yra tai, kad, vyrai yra vizualai ir jie myli akimis. Tai reiškia, kad juos traukia tai, ką jie mato, todėl gražus, seksualus apatinis trikotažas tikrai atkreips jų dėmesį. Tinkamas miegamojo aprangos pasirinkimas suteiks jums daugiau pasitikėjimo savimi ir suteiks naujų spalvų jūsų intymiame gyvenime. Todėl, jei iki šiol neskyrėte dėmesio gundančiai aprangai, pats laikas tai padaryti. 

Skaityti daugiau...

Sekmadienio futbolo lygoje (SFL) D divizione tarp 11 komandų rungtyniaujanti FK „Molėtai“ komanda praėjusį sekmadienį miesto stadione rezultatu 3:1 nugalėjo FC „Malanka“ komandą. Molėtiškių įvarčių sąskaitą atidarė Nojus Ulčickas, ją pratęsė Tomas Viburys, o trečiuoju įvarčiu pergalę įtvirtino Marius Andrijauskas.

Skaityti daugiau...

Molėtų šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčios išorės ir stogo remonto darbai sulaukia išskirtinio dėmesio ne tik ateinančiųjų į pamaldas tikinčiųjų, bet ir prašalaičių, kurie išvydę iš tiesų išskirtinį darbinį Molėtų bažnyčios vaizdą stabteli pasižvalgyti ir spėlioti, kaip atrodys Molėtų bažnyčia su atkurtais smailėjančiais bokštais, juolab, kad senieji kupoliniai bokštai demontuoti.

Skaityti daugiau...

Praėjusi savaitė ir ilgasis jos savaitgalis policijos pareigūnams tapo darbymečiu pranešimų skaičiui, kas, beje, būdinga tik vasaros sezonui, perkopus per šimtą. Žvelgiant į suvestines, ir Jonines, ir miesto šventę šventėme be pareigūnų įsikišimo – per šias dienas su šventėmis tiesiogiai susijusių pranešimų būta vos vieno kito.

Skaityti daugiau...

 Nespėjo įsisiūbuoti vasara: saulė, pakilusi į zenitą, pradėjo kelionę žemėjančia trajektorija, o pasikartojantys lietūs ir darganos primena niūrų rudenį. Bet gamta kupina nenuspėjamos įtampos ir permainų -  šv. Jonas nustebino karštomis dienomis.
 Atsibudimai. Praregėjo Europos didieji neskubėjimo diplomatai, vis siekiantys išsaugoti Putino „veidą“. Prancūzijos, Vokietijos ir Italijos valstybių vadovai, apsilankę Putino naikinamoje Ukrainoje, pasibaisėjo čia jo vykdomais karo nusikaltimais, nors iki tolei abejojo tuo.

Skaityti daugiau...