Pirmadienį rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Žvinys pasveikino ir pristatė UAB „Molėtų vanduo“ kolektyvui naują bendrovės vadovą Gintautą Maniušį. Jis pradėjo eiti 5- erių metų kadencijos pareigas, laimėjęs konkursą ir atlikus visas procedūras bei gavus STT išvadą.

Skaityti daugiau...

Nuo š.m. pavasario UAB „Molėtų švara“ pradėjo aktyviai  atnaujinti įmonės techniką. Atsirenkant ką turėtume įsigyti, buvo organizuojama įvairios viešos prezentacijos, kuriose demonstruojama nuo elektrinių krovininių automobilių, tinkamų miesto teritorijoms apie ežerėlius ir pėsčiųjų takų tvarkymui. Išbandyta ir nupirkkta mechaninės šluotos, kurios su laiku turės pakeisti dabar naudojamas beržines šluotas, įsigyta mechanizuota mašina su šluota ir peiliu sniego valymui nuo  šaligatvių, akumuliatorinė žoliapjovė, kuri dirba daug tyliau ir gali apdoroti bet kokius šlaitus.

Skaityti daugiau...

Laura Ignatovičiūtė – radijo stoties „Power Hit Radio“ laidų vedėja, augusi Vilniuje, tačiau gimusi Molėtuose, laikanti save molėtiške iki „kaulų smegenų“, savo balsu džiugina Lietuvos klausytojus kiekvieną darbo dieną nuo 14 iki 18 valandos su kolega Edgaru Kožuchovskiu laidoje „Power popietė“.

Skaityti daugiau...

Brangstant bemaž visiems maisto produktams, šiek tiek brangesnis šiemet ir medus. Šio ir vaisto, ir maisto galima įsigyti ir turgavietėse, ir parduotuvėse, ir prekybos centruose,  ir tiesiai iš bitininkų, kurių Molėtų rajone itin daug... Anot molėtiškės, pernai už kilogramą medaus mokėjusios 5 eurus, šiemet ji už kilogramą jau mokėjo 7 eurus - „Kai viskas brangsta, nenustebau, bet kadangi medų mėgsta visa šeima, teko jį pirkti ir didesne kaina.

Skaityti daugiau...

Vasaros sezono metu vykstant prekybai sezoninėmis šviežiomis daržovėmis, vaisiais ir uogomis, darbymetis ir Valstybinės maisto ir veterinarijos tarnybos (VMVT) specialistams, kurie tikrina vykdančiuosius sezoninę lauko prekybą. Kaip sakė VMVT Utenos departamento vyriausiasis specialistas – maisto produktų inspektorius Vygantas Dirma, sezono metu patikrinimai vyksta nuolat.

Skaityti daugiau...